Kursen Kommunal Kvalitetsledning ges nu åter av SIQ och Sandholm Associates!

Från och med hösten 2019 kommer Sandholm Associates och SIQ, i ett nyetablerat utbildningssamarbete, åter att tillhandahålla denna utbildning. Professor Bo Edvardsson kommer att medverka som kursledare.  Utbildningen vänder till dig som arbetar med kvalitet och kvalitetsutveckling inom kommunal verksamhet och syftar till att ge en grundläggande förståelse för hur ett verkningsfullt kvalitetsarbete kan bedrivas. Höstens utbildningsomgång startar den 10 september.

Denna utbildning utvecklades redan 1999 av Sandholm Associates tillsammans med Institutet för Kvalitetsutveckling (SIQ) och dåvarande Svenska Kommunförbundet. Kursen var initialt en relativt omfattande 20-dagars utbildning där mycket av inspirationen hämtades från Sandholm Associates Kvalitetschefskurs. Under en femårsperiod genomfördes en intensiv utbildningssatsning varigenom kvalitetskompetens byggdes upp i ett stort antal av landets kommuner.  Senare drevs denna populära utbildning vidare i en förkortad sexdagarsvariant av Professor Bo Edvardsson vid Karlstad Universitet.
Mer information om denna utbildning finns på sandholm.se och siq.se. En detaljerad kursbeskrivning finner du nedan. Sprid gärna denna kursbeskrivning vidare till kollegor inom den kommunala världen.

Senaste inläggen

Bloggarkiv