Nu startar EOQ Congress i Helsingfors

Nu är jag på plats i Helsingfors för att medverka vid den europeiska kvalitetskonferensen som i år firar sitt 60-årsjubileeum 1-2 juni. Intresset för konferensen verkar mycket stort och den anges vara fulltecknad sedan en tid tillbaks. Programmet innehåller många intressanta talare från kvalitetsvärlden samt en del andra så som tidigare finska presidenten Tarja Halonen samt visselblåsaren Edward Snowden. Själv ska jag hålla ett föredrag om medarbetarskapets betydelse för kvalitet, innovation och förbättringsarbete.

Efter konferensen kommer vi att hålla IAQ-möten under fredagen och lördagen så det blir några mycket intensiva och spännande dagar. Igår kväll när jag checkade in på hotellet kändes det dessutom att jag verkligen är i Finland, då något av det första man informerade om var att bastun öppnade innan frukost så att man ska hinna med en morgonbastu.  För mig räcker dock det varma vädret ute och en fin promenad till Finlandiahallen där konferensen strax börjar….

Återkommer med reflektioner från konferensen lite senare.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter