Mycket Portugal just nu...

Senaste tiden har det blivit ett antal vändor till Portugal. Arbetet med att starta upp Sandholm Excellence Center i Ponte de Lima tar nämligen sin tid. Fast det är kul och inspirerande tid. Stödet lokalt är fantastiskt. Människorna enormt trevliga och hjälpsamma. Vi har flera parlamentsledamöter, borgmästare och professorer som stöttar vårt initiativ och ser möjligheterna att lyfta landets näringsliv genom ökad fokus på kundorienterad verksamhetsutveckling. Redan i sommar kommer vi att vara med och starta en globala forskarskola i Guimarães.

Förutom möjligheterna lokalt i Portugal ser vi själva även etableringen som en bas för att enklare kunna leda våra initiativ i sydeuropa. Det lär dock bli många fler resor dit ner. Jag borde väl kolla om det finns klippkort på flyget. Och nu vill dessutom våra kinesiska partner starta fler aktiviteter så det gäller lära sig att gilla obekväma flygstolar...

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter