Seminarium i Portugal

Nu är jag i Portugal igen. I fredags var jag key note speaker på en konferens annordnad av det nationella protugisiska kvalitetsnätverket RIQUA http://riqua.apq.pt/programa/ och landets nationella kvalitetsorganisation. Vi höll till på Porto University i den fantastiska staden Porto. Mitt tal berörde kvalitetsutvecklingen idag samt hur denna påverkar Portugals utveckling och framtid. 

Utöver detta seminarium har jag även hunnit med ett antal bra möten med olika företagar- och kvalitetsorganisationer i Portugal. Ett stort projekt här nere är att man kommer att ordna den europeiska kvalitetskonferensen 2019. Arbetet med att planera och förbereda har redan börjat och jag själv ingår i deras planeringskommité. 

Jag hann även lägga en del tid på att övervaka byggandet av Sandholm Excellence Center i Ponte de Lima. Arbetet går framåt och vi har en fantastisk basorganisation på plats! 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter