Idag sitter jag och lyssnar på spännande projektredovisningar vid kvalitetschefskursens avslutning

Det härliga gäng kvalitetschefer som sedan i oktober förra året följt Sandholm Associates Kvalitetschefskurs har idag kursavslutning. Idag redovisar de sina utbildningsprojekt som de genomfört i grupper med avsikt att tillsammans få än mer fart på sina verksamheters kvalitets- och förbättringsarbet. Själv är jag huvudlärare och ansvarig för kursen och har därigenom fått förmånen att lära känna dem alla samt fått en bra insyn i deras företag och utmaningar. Jag är imponerad av deras engagemang, energi och vilja att nå framgångar. Diskussionerna under det dryga halvår vi arbetat tillsammans har varit intressanta, spännande och lärorika. En mix av motiverade personer från olika verksamheter och branscher skapar en fin dynamik. Här sitter just nu allt från kvalitetschefer från mindre och medelstora företag via kommuner och statliga verk till kvalitetschefer för stora koncerner som Volvo, ABB, Sandvik och Atlas Copco. 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter