Seminarieserie i Kina

Nu åter på plats i Kina. Denna gång kommer jag bl a att hålla seminarier för forskare vid tre olika universitet i Kina. Temat är integrering av kvalitet och digitalisering och jag utgår både från mina egna erfarenheter samt från en del av det som framkommit utifrån det arbete som vi gjort gällande Quality 4.0 inom ASQ. Intresset för detta är oerhört stort här i Kina och det ska bli mycket spännande att se vad detta leder till.

Jag har nu varit två dagar vid Jiliang University i Hangzhou. En trevlig stad med mycket historia samt ett mycket välrenommerat universitet. Nu är jag dock åter i Shanghai. Närmaste dagarna kommer IAQ att ha möte här med en efterföljande konferens där jag kommer att moderera den session som handlar om kvalitetskultur. Sedan fortsätter jag min seminarieresa med dels "mitt eget” universitet, dvs Shanghai University där jag är professor, samt Tongji University. Intensivt men spännande med många intressanta möten och tillfällen för nya lärdomar. Kommer dessutom att hälsa på ZPMC som är ett av de företag jag besökt som gjort allra starkast kvalitetsintryck på mig. Ska bli kula att träffa dem igen.

Läs mer om ZPMC här:

Senaste inläggen

Bloggarkiv