Almedalen 2017

Nu är Almedalen i full gång! Själv landar jag i Visby i morgon förmiddag och håller seminarium om kvalitetsutvecklingen i välfärden på onsdag den 5 juli klockan 10.45-11.45 i Näringslivets Hus. Mer information finns på http://www.almedalsveckan.info/49047  Du som är på plats är jättevälkommen!

Min avsikt är att försöka ge en grundläggande bild av vad ett modernt kvalitetsarbete innebär samt vad kvalitet egentligen är och hur denna kan mätas. Jag vill dessutom verka för att initiera en dialog med politikerna som deltar paneldiskussionen om hur svensk kvalitetsrörelse och svensk forskning inom området kvalitet bättre ska kunna involveras i utvecklingen av välfärdssektorns förmåga att leverera högre kvalitet till en lägre kostnad.

För er som vill diskutera kvalitet med mig så finns jag dessutom tillgänglig i Visby tisdag eftermiddag och hela onsdagen. Hör gärna av er så kan vi ses över en fika eller ett glas vin!

Senaste inläggen

Bloggarkiv