Just landad i USA!

Nu har jag rest till USA för vårens traditionella arbets-, mötes- och konferensperiod här. Är nu i NYC för lite inledande möten. Om en vecka bär det av vidare till Milwaukee för ASQ:s årliga Congress samt en mängd IAQ-möten. Det kommer bl a att bli spännande att få möta Akio Toyoda (Toyotas styrelseordförande) som ska tilldelas Juranpriset samt Shinichi Sasaki (tidigare varit vice Vd för samma koncern och numera styrelsens tekniska expert) som just har valts in i IAQ. Mr Sasaki kommer att hålla sitt introduktionstal vilket kommer att handla om Toyotas program ji kotei-kanketsu som han ligger bakom. Ett initiativ som handlar om att bygga in kvalitet i medarbetarskapet och nu utgör en av tre pelare i Toyotas TQM-arbete (tillsammans med ledarskap och statistiska metoder). Något jag tycker är oerhört intressant! Vi har även satt av tid att fortsätta projektarbetet med den nya europeiska standard gällande förbättringsarbete som jag är involverad i. Jag kommer löpande att rapportera mer här.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter