Nytt nummer av Potential ute nu!

Nu är nya numret av Sandholm Associates kundtidning Potential ute. I tidningen finns flera intressanta intervjuer som jag starkt rekommenderar dig att läsa. Där finns bl a en intervju där Charlotta som är hållbarhetschef på Riksbyggen berättar hur de integrerar kvalitet och hållbarhet. Något som jag ser som väldigt viktigt inför framtiden. Karl från ABB beskriver hur de arbetar med kompetensutveckling. I tidningen presenteras också för första gången det nya stora konferensprojekt som nu dras igång av Sveriges kvalitetsorganisationer i samverkan med flera internationella organisationer inför 2018. Något som kan komma att bli mycket stort om det vill sig väl. En ny doktorsavhandling från min enhet på KTH presenteras även där vi har utforskat hur produktutvecklingsarbetet kan förbättras genom konceptet Lean Produktutveckling.

Själv har jag skrivit flera artiklar om kvalitetsutvecklingen i världen och ett allt tuffare kvalitetsklimat som ser ut att påverka oss mer och mer. Lite konkreta tips om hur man kan sätta pengar på kvalitetsbrister och enklare nå fram till ledningen samt en artikel om betydelsen av att göra kvalitets- och förbättringsarbetet till en strategisk styrelsefråga finns också med.

Många av er som läser detta har säkert redan fått tidningen i pappersformat som just gått ut till 35 000 personer. Har du inte fått den kan du antingen ladda ner den via vår hemsida www.sandholm.se eller beställa den i pappersformat på samma hemsida.

Hoppas du får bra läsning!
//Lars

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter