Intensiv vecka med domarkommitté och rådgivningsarbete!

Det har varit en spännande och mycket intensiv vecka fylld av kul arbete. I tisdag hade vi det slutliga mötet i SIQ:s domarkommitté för Utmärkelsen Bättre Skola där jag är domare. Vi fann en mycket värdig mottagare till utmärkelsen som ni kommer att få höra mer om då den offentliggörs i januari. Jättekul att se så fint kvalitetsarbete i skolvärlden!
Jag har också lagt en hel del tid i veckan på mitt arbete som rådgivare i ett stort upphandlingsprojekt och utöver detta så går övrig tid åt för att skriva artiklar till nästa nummer av vår kundtidning Potential som ska lämnas till tryck före jul. I mitten av januari kommer du att få den i din brevlåda. Är du inte redan prenumerant så är det bara att registrera dig på www.sandholm.se . Tidningen är kostnadsfri.....

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter