IAQ General meeting, styrelsemöte och Think Tank

Senaste dagarna har jag mestadels suttit i möten. Först styrelsemöte för IAQ och sedan vårt General Meeting för våra medlemmar. Under mötet genomfördes en mängd presentationer av medlemmar (Academicians) från världens alla hörn.  Utöver detta har jag dessutom suttit i tre globala Think Tanks som jag arbetar i. En Think Tank som arbetar med utveckling av framtida förbättringsmodeller, en annan som arbetar med innovationsmodeller samt en tredje som arbetar med att knyta samman quality management med hållbarhetsområdet. Mycket intensiva dagar men samtidigt väldigt givande och lärorika. Att möta kollegor som jag känt sedan många år och på detta sätt arbeta fokuserat tillsammans ger väldigt mycket. Nu finns det massor att jobba vidare med själv och kontinuerligt stämma av via distansmöten. Kommer även att återkomma med en hel del av dessa tankar här framöver...

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter