Sommarskola i Guimarães!

Jag är nu just hemkommen från Portugal där jag kört en sommarskola för ledare och forskare från Europa, Asien, Sydamerika och Afrika. Under en vecka möttes kvalitetsprofessionella från olika hörn i världen i Guimarães i norra Portugal. Tillsammans med mina IAQ-kollegor Hiroshi Osada från Tokyo Institute of Technology, Pedro Saraiva från universitetet i Coimbra, Mohamed Zairi från universitetet i Bradford och Paulo Sampaio från universitetet i Minho genomfördes en spännande vecka full av fakta, erfarenheter och reflektioner. Våra föreläsningar varvades med företagsbesök hos Bosch, Lipor, Yazaki och Unicer som välvilligt delade med sig av sina kunskaper. Veckan kändes mycket lyckad och lyftes ytterligare av en rad kulturella inslag från Minho-regionen. Det lär definitivt bli en upprepning nästa år….

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter