En mycket kul och bra nyhet!

Idag blev det offentligt att Mats Deleryd tar över VD-rollen för SIQ. Jerry Karlsson som framgångsrikt lett SIQ de senaste 12 åren kommer att gå i pension den 1 oktober och då tar Mats över. Själv har jag känt honom i många år och kan inte tänka mig ett bättre val. Mats har en mycket gedigen erfarenhet av praktiskt kvalitetsarbete genom olika befattningar inom företag som Volvo, Bombardier, Daimler-Chrysler, Adtranz och ABB. För närvarande är han verksam som koncernansvarig för kvalitet, miljö och säkerhet inom AB Volvo. Mats innehar även en professur vid Mälardalens Högskola inom Kvalitets- och organisationsutveckling och han är dessutom kollega till mig inom IAQ. Jag känner mig fullständigt övertygad om att svenskt kvalitetsarbete kommer att påverkas mycket positivt av att nu få en person som Mats vid rodret för SIQ!

Senaste inläggen

Bloggarkiv