China Quality Conference öppnas just nu!

I Shanghai pågår denna förmiddag öppningssanföranden för Kinas nationella kvalitetskonferens 2017. Intresset är stort samt deltagandet av företagsledare från många olika branscher och politiker från högsta nivå är imponerande. Detta på ett sätt som man idag inte möter i väst. Det är oerhört påtagligt att kvalitet ses som mycket centralt i Kinas framtida utveckling. Flera ministrar talar om utvecklingen från ”Made by China” till ”Created by China” samt målsättningen att landet i framtiden ska nå en globalt ledande position avseende förmåga att leverera kvalitet. Man talar om att Kina nu går in i en ”Quality oriented era”.  Själv kommer jag att hålla flera fördrag och seminarier under de kommande dagarna samt ser fram emot många intressanta och spännande möten. Jag tänker dessutom dela reflektioner från konferensen här.

Senaste inläggen

Bloggarkiv