Idag släpptes min nya bok om förbättringar och Sex Sigma!

Det är alltid en skön känsla då man lanserar en ny bok. Lång tid av tänkande, bakgrundsarbete och skrivande är slut. Här i Shanghai lanserades idag min senaste bok. På förmiddagen höll jag en tre timmars förelösning för en stor skara inbjudna kvalitetsprofessionell. Stämningen var positiv och många var mycket intresserade. Jag hade en duktig och erfaren tolk som jag föreläste genom, så föredraget flöt på bra. Efter att ha signerat hundratals böcker var jag dock ganska trött i handen, men det är sådant man får stå ut med som författare. På eftermiddagen höll jag ännu en föreläsning för forskare och kollegor på School of Management vid Shanghai University. Detta var även början på ett nytt spännande samarbete. Imorgon bär det åter av till Sverige för nya seminarier och kurser. För dig som vill läsa min nya bok rekommenderar jag dock först en grundkurs i kinesiska då den bara är utgiven på detta språk….

Senaste inläggen

Bloggarkiv