Kvalitetsmässan tips 1: Kvalitetspolitik från Portugal!

Du som besöker Kvalitetsmässan i Göteborg får bara inte missa min gode vän och kollega Pedro Saraiva som kommer att tala om hur han som parlamentsledamot i det portugisiska parlamentet lyckades involvera parlamentets ledamöter i ett faktabaserat och rotorsaksanalytiskt arbete som bl a resulterade i saneringsplanen för landets ekonomi. Särskilt du som är politiker måste bara lyssna på detta. Finns oerhört mycket att lära från honom som Sverige verkligen behöver nu! Pedro är till vardags professor vid det anrika universitetet i Coimbra och har även bakgrund från MIT i USA. Under 6 år valde han dock istället att använda sina kunskaper i form av parlamentsledamot i Portugal. På seminariet i Göteborg kommer Pedro att berätta om detta. Själv kommer jag att vara moderator för detta seminarium. Läs mer om seminariet här:  http://kvalitetsmassan.se/?s=Pedro+saraiva 

Jag har även lagt ut en intervju med Pedro här för dig som inte har möjlighet att möta honom på Kvalitetsmässan:

Senaste inläggen

Bloggarkiv