Ge dig själv en julklapp genom att ta tag i din personliga utveckling!

Jag har skrivit många inlägg om den kompetens som krävs för att framgångsrikt driva och leda förbättringsarbete, kundorienterad verksamhetsutveckling och kvalitet. Här finns mycket att lära som kan göra stor skillnad gällande en verksamhets förmåga att uppnå fina resultat. Detta handlar ytterst om din egen kompetens och förmåga att kunna bidra i detta arbete.

Nu närmar sig 2017 sitt slut och det är dags att börja planera inför 2018. En viktig del av denna planering berör dig själv och din egen utveckling. Var står du idag kunskapsmässigt? Vilka metoder och verktyg känner du dig trygg i och behärskar väl? Vilka behov ser du i din egen kompetensutveckling? Vad mer behöver du lära för att på rätt sätt kunna bidra till din organisations utveckling? Vart vill du själv komma och nå i din personliga utveckling? Vilka är dina personliga mål och visioner? Mycket är möjligt men det gäller att sätta mål och systematiskt ta stegen framåt på den väg du valt!

Passa på att ta lite tid och reflektera. Se helheten och tänk efter. För många finns en lucka i tiden snart. Givetvis ska helgerna främst användas till annat, så som vänner och familj, men att sätta av lite tid för din egen planering tror jag är en bra investering. Detta kan göra stor skillnad både för dig personligen och för din organisation. En julklapp till dig själv. Läs gärna på min blogg och låt dig inspireras. Jag kommer att skriva mer inlägg med tankar om just detta. Titta på kompetenspyramiden och fundera över vad du kan och vad som krävs för att nå dit du vill. Läs gärna på www.sandholm.se och studera de kurser som finns att tillgå. En ny hemsida kommer för övrigt i januari med tydligare struktur. Kontakta gärna mig om du vill bolla idéer eller ha råd!

Senaste inläggen

Bloggarkiv