Styrelsemöte för ASQ i Fort Worth

Nu har jag suttit två dagar på styrelsemöte här i Fort Worth. American Society for Quality är USA:s nationella kvalitetsorganisation och tillika den organisation som styr många av kvalitetsvärldens viktigaste instrument. Själv ingår jag i verksamhetens styrelse.

Som vanligt är det kul och intressant att möta goda vänner. Många av de som ingår i ASQ:s styrelse och verkställande ledning har jag nämligen känt länge. Stämningen är på topp och taket högt i diskussionerna, även om vi har många viktiga frågor att besluta avseende vår verksamhet som har 70 000 medlemmar och omsätter kring en halv miljard.

Själv är jag full av nya intryck och idéer som jag nu ska smälta och analysera. Jag kommer med säkerhet att dela en hel del av dessa tankar här, men kommer också att väva in en hel del av dessa tankar i våra kurser på Sandholm Associates. För er som gått vår Kvalitetschefskurs lovar jag dessutom att berätta lite djupare om detta på nätverksträffen i augusti.

Senaste inläggen

Bloggarkiv