Vad händer just nu i kvalitetsvärlden?

I dagarna har vår tidning Potential gått ut till ledare, chefer och kvalitetsprofessionella runt om i Sverige. I det nya numret kan du läsa ett antal intressanta artiklar om vad som just nu pågår i kvalitetsvärlden. SKR:s vd Staffan Isling ger sin syn på kvalitetsutveckling i kommuner och regioner. CEVT:s kvalitetschef Fredrik Hedfors berättar om företagets kvalitetsarbete och om den starka kinesiska kvalitetskulturen i företaget. Christina Bengtsson, världsmästare i skytte och känd TED-talare, berättar om hur bättre fokus kan hjälpa. I tidningen finns även ett reportage om förbättringsarbete hos Morakniven. 
 Jag har själv skrivit artiklar i nya Potential om utvecklingen i omvärlden och i Sverige, kvalitetsområdets betydelse för huruvida verksamheter lyckas i sina digitaliseringsinitiativ och det internationella arbetet med Quality 4.0, vikten av att utveckla förmågan att analysera data som följd av en dramatiskt ökad tillgång på data i våra organisationer samt betydelsen av att utveckla verksamhetens egen kvalitetskompetens.

Om du inte redan fått tidningen i din brevlåda så kan du läsa den digitalt här. Vill du ha den på pappersformat så kan du skicka ett mail till www.sandholm@sandholm.se . Passa då även på att teckna dig för en kostnadsfri prenumeration för all framtid!
//Lars

Senaste inläggen

Bloggarkiv