Lär från världens bästa hållbarhetsarbete!

Som president för the International Academy for Quality vill jag uppmuntra så många som möjligt att ta del av de fina resultat som årets mottagare av IAQ Quality Sustainability Award har uppnått genom ett kvalitets- och förbättringsdrivet hållbarhetsarbete. Den 5 december håller vi den globala finalen online där nominerade projekt från en rad olika länder kommer att redovisa sitt arbete och uppnådda resultat. Vid slutet av dagen kommer årets utmärkelsemottagare att persenteras. 
Deltagarna kommer dessutom att få lyssna till en mycket intressant keynote talare från Tata Chemicals, som uppnått oerhört finna hållbarhetsresultat. Jag är övertygad om att det finns mycket att lära från detta. Vill du veta mer om tidigare års mottagare finner du detta på www.iaqaward.com 
Du anmäler dig kostnadsfritt via länken ovan. Sprid detta gärna till så många som möjligt. Att lära oss arbeta systematiskt med hållbarhet på olerativ verksamhetsnivå är grunden för vår framtid! Hoppas vi ses på tisdag! Jag kommer själv att hålla i programmet!
//Lars

Senaste inläggen

Bloggarkiv